Enquete tevredenheidsonderzoek Veenendaal

De Veense Jongerenraad is weer druk bezig met het opzetten van een nieuw advies. Deze keer gaat het over de tevredenheid van jongeren in Veenendaal en redenen voor jongeren om in Veenendaal te blijven wonen. Om deze antwoorden te verzamelen hebben we een algemene tevredenheidsenquête gemaakt. De onderwerpen in deze enquête worden gebruikt in ons nieuwe advies. De enquête is vooral bedoeld voor jongeren in Veenendaal, maar ook voor jongeren die in Veenendaal hebben gewoond of nog een connectie hebben met Veenendaal.

Lees meer »

Actief verbonden

@sportservice_veenendaal @gemveenendaal @veenswelzijn en @netwerk_voor_jou_ slaan de handen ineen en organiseren: ACTIEF VERBONDEN - 3 PROJECTEN VOOR VEENENDAALSE JONGERENBen jij tussen de 17 en 27 jaar en wil jij:✔ Nieuwe contacten maken;✔ Een waardevolle ervaring op doen;✔ Toffe tijdsbesteding in deze periode;✔ Een leuke organisatie in Veenendaal leren kennen;✔ Je 8 weken inzetten voor ongeveer 32 uur (2 x 2 uur per week);✔ Starten in de week van 12 april;✔ Bij de start een leuke goodiebag

Lees meer »

Verkiezingen CU

Voor @christenunie vertelt @willem_van_braak van @christenunieveenendaal waarom je als jongere op hun moet stemmen!

Lees meer »

Verkiezingen PVVD

Vandaag de volgende partij!Namelijk partij voor de dieren. Hier legt #nr16 @falco_van_hassel uit waarom je op @partijvddieren moet stemmen!

Lees meer »

Verkiezingen D66

Om jullie te helpen met het maken van de beslissen op wie jij gaat stemmen, hebben wij de partijen gevraagd een filmpje te maken voor jullie!!

Lees meer »