Voorzitter

Hallo, mijn naam is Thomas Klok en ik zit sinds oktober 2021 in de Jongerenraad. Ik heb de eer om sinds december 2023 de rol van voorzitter te mogen vervullen. Op dit moment volg ik de bachelor Bestuur- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht en Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit. Ik ben in de Jongerenraad gegaan, omdat ik er geïnteresseerd ben in de politiek en publieke vraagstukken. Ook ben ik bij de Jongerenraad deel van een officieel adviesorgaan van het college van B&W en op deze manier kan ik echt wat bijdragen aan de besluitvorming in onze gemeente. 

Vice-voorzitter

Hoi, ik ben Marith en ik zit sinds begin 2022 in de Jongerenraad. Ik ben momenteel bezig met het eerste jaar van mijn opleiding leraar basisonderwijs. Ik ben in de Jongerenraad gegaan omdat ik erg geïnteresseerd ben ik politiek, en de keuzes die worden gemaakt. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat de Jongerenraad echt een afspiegeling is van de Veense jongeren. Ik probeer op deze manier iets te doen voor alle jongeren uit Veenendaal. 

Secretaris

Hi, ik ben Sharissah en ik ben 21 jaar oud. Ik ben de secretaris van de Jongerenraad. Ik hou me vooral bezig met het schrijven van adviezen. Sinds de zomer van 2023 zit ik in de Jongerenraad. Ik vind het zelf heel leuk om iets te betekenen voor de jongeren in Veenendaal. 

Penningmeester

Hi! Ik ben Romaissa el Messaoudi. Ik zit sinds mei 2023 in de Veense Jongerenraad. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de havo op het CLV. Ik ben in de Jongerenraad gegaan omdat ik het belangrijk vind dat iedereen een stem krijgt. Zo dus ook de jongeren van Veenendaal. Ik vind het leuk om mee te denken over dingen die belangrijk zijn voor mij, en zo ook mijn input te leveren. Ik zet me graag in voor een Veenendaal van ons allemaal!

 

Algemeen Lid 

Hoi, ik ben Ingvar van der Linde en ik zit sinds eind 2020 in de Jongerenraad. Ik ben in de Jongerenraad gegaan, omdat ik in de politiek ben geïnteresseerd en ik iets voor de jongeren in Veenendaal wil betekenen. In 2023 ben ik de voorzitter van de Jongerenraad geweest en nu ben ik algemeen lid. Ik zet me in voor een Veenendaal waarin iedereen gezien en gehoord wordt.

 

Algemeen Lid 

Ik ben Marije en zit sinds oktober 2020 bij de Jongerenraad. Ik volg op het moment de internationale opleiding Communication aan de HAN in Arnhem. De belangrijkste reden dat ik bij de Jongerenraad ben gegaan is omdat ik een geïnteresseerd ben in wat er gebeurd in mijn stad voor jongeren.  Ik vind vooral gelijkheid, onderwijs en cultuur erg belangrijk.

 

Algemeen lid

Hi, ik ben Jestiene, 20 jaar oud. Ik werk als ambulant begeleider en ondertussen ben ik mijn opleiding social work aan het afronden. Al ruim 2 jaar zit ik in de jongerenraad als vice voorzitter. Ik heb hier super veel geleerd over de lokale politiek. Wat ik leuk vind is dat we namens Veense jongeren kunnen meedenken over plannen en onderwerpen in Veenendaal.

Algemeen lid

Hoi! Ik ben Joris en sinds februari 2022 lid bij de Veense Jongerenraad. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de studie Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. De Veense Jongerenraad betekent voor mij de wil van de jongeren bij de gemeente behartigen, dit hoop ik dan ook dit jaar opnieuw te doen!

Algemeen lid

Ik ben Matthijs en sinds dit jaar ben ik lid van de jongerenraad Veenendaal. Ik werk als Veiligheidskundige op het Utrecht Science Park Bilthoven. Een taak is om te signaleren en advies te geven bij complexe (veiligheids)vraagstukken. Ik vind het leuk om vraagstukken van meerdere kanten te bekijken en tot een oplossing te komen. Deze kwaliteit wil ik in gaan zetten voor de jongeren uit Veenendaal.

 

Algemeen lid

Hoi, Ik ben Tirza en zit sinds begin 2023 in de Jongerenraad. Ik ben bij de Jongerenraad gegaan, omdat ik het belangrijk vind dat de jongeren in Veenendaal een stem hebben. Ik wil me graag inzetten om die stem te laten horen en iets te kunnen betekenen voor de jongeren in Veenendaal.

Algemeen lid

Hoii, ik ben Helin, 23 jaar en zit sinds eind 2023 in de Jongerenraad.

Iets meer over mezelf: Ik ben van Koerdische kom af maar ben geboren en getogen in Nederland. 

Ik woon nog niet zo lang in Veenendaal maar ik was enorm blij toen ik in deze leuke stad een appartementje kreeg. Momenteel ben ik bezig met me Maatschappelijke Diensttijd traject en tevens ben ik vrijwilligster als taalmaatje bij Netwerk voor Jou.

Ik kickboks 1x per week en speel al sinds mijn 10de piano. Ik heb 6 jaar lang pianolessen gevolgd. Ook heb ik dans/zang en acteerlessen gevolgd, ik hou er dus van om creatief bezig te zijn. Daarom heb ik me binnen de raad ook aangesloten bij team promotie. 

Veenendaal heeft vele positieve kanten, zo hebben we een grote en gezellige stad en goede verbinding met 3 treinstations. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering en adviezen. 

Mijn politieke interesse is door de jaren heen gegroeid omdat ik me langzaam maar zeker ben gaan beseffen dat het de belangrijkste en meest concrete manier is om je stem te laten horen en verandering te creëeren. Ik wil een positief steentje bijdragen aan Veenendaal en vind het belangrijk dat geluiden vanuit alle lagen van de samenleving gerepresenteerd worden. Daarom zit ik nu in de Veense Jongerenraad!