Voorzitter 

Hoi! Ik ben Aylin en ik zit vanaf mei 2016 in de jongerenraad. Na mijn twee jaar als secretaris, ben ik dit jaar de eerste vrouwelijke voorzitter sinds de heroprichting van de VJ. Dit is de ideale plek voor mij om mijn politieke kennis verder te ontwikkelen en een kijkje te nemen in het burgerlijk rechtssysteem. Ik vind het belangrijk dat alle jongeren in Veenendaal vertegenwoordigd worden. Wij zijn met zijn allen de toekomst en daar moeten we in investeren!

Vicevoorzitter 

Hallo, mijn naam is Stefan van Soest. Ik zit sinds eind 2019 in de Veense jongerenraad en doe dit nog steeds met veel plezier. Wat ik leuk vind aan de jongerenraad is dat je met een gemotiveerde groep jongeren deel uit maakt van een officieel adviesorgaan van de gemeente. Hierdoor zitten we dus in een mooie positie om de stem van de jongeren te laten horen in de gemeente Veenendaal en dat is dan ook mijn doel.

Secretaris

Hoi ik ben Tim en ik zit sinds december 2020 bij de jongerenraad en vanaf januari 2021 ben ik actief als secretaris. Op dit moment studeer ik bestuurskunde aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Tijdens mijn studie is mijn interesse voor maatschappelijke problemen/vraagstukken gegroeid. Via De Jongerenraad hoop ik aan vraagstukken in Veenendaal bij te kunnen dragen die gerelateerd zijn aan jongeren. Vanuit mijn rol als secretaris vind ik het belangrijk om goed contact te hebben met de gemeente en andere relaties van De Jongerenraad.

Penningmeester 

Hoi! Ik ben Ingvar van der Linde en ik zit vanaf oktober 2020 in de jongerenraad. Ik ben geboren op 27 december 2005. Ik zit op het ichthus en doe VWO. Mijn hobby's zijn sporten en met vrienden afspreken.

Ik zit in de jongerenraad, omdat ik in de politiek geïnteresseerd ben en om iets voor de jongeren in Veenendaal te betekenen. Gelijkheid en klimaat vind ik de belangrijkste punten.

Algemeen lid 

Hoi! Mijn naam is Kim en ik zit sinds april 2018 in de jongerenraad, sinds januari 2020 ben ik ook vicevoorzitter. Ik zit in de jongerenraad namens de fractie Groenlinks Veenendaal, dit omdat de standpunten van deze partij erg passen bij mijn politieke mening. Verder zit ik in de portefeuille adviezen, omdat ik hierin ontzettend veel kan leren over de inhoud en het vormgeven van belangrijke adviezen aan de gemeente. De jongerenraad is voor mij de ideale plek om actief politiek bezig te zijn en mijn steentje bij te dragen aan de jongeren in Veenendaal!

Algemeen lid 

Ik ben Marc-Jan van Dam. Geboren (21 september 2000) en getogen in ’t Veen. Ik woon hier, heb hier mijn basis- en middelbaar onderwijs gevolgd, heb hier mijn bijbaan en heb hier gesport. Nu volg ik een studie tot docent Nederlands aan de HAN in Nijmegen.
Politiek heeft altijd mijn interesse gehad en toen ik op de hoogte werd gesteld van de Jongerenraad heb ik dus ook niet lang gewijfeld of ik lid wilde worden.
Ik vind cultuur, onderwijs en veiligheid (o.a. diversiteit) en hoe dit wordt vormgegeven in de samenleving erg interessant en belangrijk.  
Ook als je niet geïnteresseerd bent in de politiek willen wij bij de Veense Jongerenraad jou vertegenwoordigen. We zijn bereikbaar via mail en sociale kanalen. Maar schroom zeker ook niet mij persoonlijk te contacteren.

Algemeen lid 

Hey, mijn naam is Annelinde van de Glind. Sinds halverwege 2020 ben ik lid van de Veense Jongerenraad. Ik bezig om mijn MBO 4 af te ronden om daarna te starten met HBO Bedrijfskunde.
Wat ik mooi vind aan de jongerenraad is dat iedereen zichzelf mag zijn, zijn of haar mening kan geven en dat dit ook gehoord wordt. Daarnaast krijg je te maken met uitlopende onderwerpen, een verbreding van kennis over politiek en leert veel nieuwe mensen kennen.

Algemeen lid 

Mijn naam is Robin en ik zit sinds eind 2020 in de jongerenraad. Ik heb lang getwijfeld of het wel iets voor mij was en of ik er wel tijd voor vrij kon maken. Na een periode van twijfel heb ik toch de knoop doorgehakt en ben ik lid geworden. Sindsdien heb ik daar zeker geen spijt van gehad! De jongerenraad is voor mij de ideale plek om mijn politieke kennis te verbreden en een kijkje te nemen achter de schermen van het gemeentebestuur. Daarnaast raak je op deze manier ontzettend betrokken bij de plaatselijke gemeenschap en kan jouw stem daarin echt een verschil maken!

 

Algemeen lid 

Ik ben Marije en zit sinds oktober 2020 bij de Jongerenraad. Ik volg het vwo  op het Rembrandt College en ben bij de Jongerenraad gegaan omdat ik een interesse heb in politiek en hier later ook iets mee wil gaan doen in mijn vervolgopleiding. Ik vind vooral gelijkheid, onderwijs en cultuur erg belangrijk.