Voorzitter

Hallo, mijn naam is Stefan van Soest. Ik zit sinds eind 2019 in de Veense Jongerenraad en doe dit nog steeds met veel plezier. Wat ik leuk vind aan de Jongerenraad is dat je met een gemotiveerde groep jongeren deel uit maakt van een officieel adviesorgaan van de gemeente. Hierdoor zitten we dus in een mooie positie om de stem van de jongeren te laten horen in de gemeente Veenendaal en dat is dan ook mijn doel. Verder mag ik mij dit kalenderjaar de voorzitter noemen. Dit jaar ga ik mij inzitten om de Veense Jongerenraad zo goed als mogelijk te vertegenwoordigen. 

Vicevoorzitter 

Hoi, ik ben Jestiene. Ik ben geboren in 2003 en woon al mijn hele leven in Veenendaal. Op dit moment studeer ik Social Work op de Christelijke Hogeschool in Ede, waar ik me ga specialiseren in jeugdzorg. Ik zit sinds oktober 2021 in De Jongerenraad. En sinds januari 2022 neem ik de rol van vicevoorzitter op me. Door lid te zijn van De Jongerenraad kan ik meedenken over onderwerpen die belangrijk zijn voor jongeren en soms ook bij andere belangrijke onderwerpen het oogpunt van de jongeren vertegenwoordigen. Daarnaast kan ik een kijkje nemen achter de schermen van de gemeente, wat ik erg interessant vind.

Secretaris

Hallo, mijn naam is Ingvar van der Linde. Ik zit sinds oktober 2020 in de Jongerenraad en ben sinds januari 2022 de secretaris. Op dit moment zit ik op het Ichthus College, in VWO-4. Ik ben in de Jongerenraad gegaan, omdat ik in de politiek ben geïnteresseerd en om iets voor jongeren in Veenendaal te betekenen. Ik vind het daarom ook erg belangrijk dat alle jongeren in Veenendaal vertegenwoordigd en gehoord worden. Als je nog vragen hebt, kun je mij altijd bereiken.

Penningmeester 

Hallo, mijn naam is Benjamin Maris en sinds oktober 2021 ben ik enthousiast lid van de Jongerenraad. Mijn passie voor politiek heeft mij ertoe gedreven om lid te worden van de Veense Jongerenraad. Hier probeer ik actief mee te vergaderen en de meningen van alle jongeren in Veenendaal te vertegenwoordigen. Sinds januari 2022 mag ik een bestuursfunctie uitoefenen, als penningmeester. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën van de Jongerenraad. De Jongerenraad is voor mij een enorm cruciaal adviesorgaan, juist omdat ik het belangrijk vind dat de toekomst een stem heeft in het hele politieke proces. Momenteel ben ik te vinden op het Ichthus College in Veenendaal, in VWO-6. Als je nog overige persoonlijke vragen hebt, kun je mij bereiken op mijn sociale mediakanalen.

Algemeen lid 

Hoi! Ik ben Aylin en ik zit vanaf mei 2016 in de Jongerenraad. Na mijn twee jaar als secretaris, ben ik dit jaar de eerste vrouwelijke voorzitter sinds de heroprichting van de VJ. Dit is de ideale plek voor mij om mijn politieke kennis verder te ontwikkelen en een kijkje te nemen in het burgerlijk rechtssysteem. Ik vind het belangrijk dat alle jongeren in Veenendaal vertegenwoordigd worden. Wij zijn met zijn allen de toekomst en daar moeten we in investeren!

Algemeen lid 

Ik ben Marc-Jan van Dam. Geboren (21 september 2000) en getogen in ’t Veen. Ik woon hier, heb hier mijn basis- en middelbaar onderwijs gevolgd, heb hier mijn bijbaan en heb hier gesport. Nu volg ik een studie tot docent Nederlands aan de HAN in Nijmegen.
Politiek heeft altijd mijn interesse gehad en toen ik op de hoogte werd gesteld van de Jongerenraad heb ik dus ook niet lang getwijfeld of ik lid wilde worden.
Ik vind cultuur, onderwijs en veiligheid (o.a. diversiteit) en hoe dit wordt vormgegeven in de samenleving erg interessant en belangrijk.  
Ook als je niet geïnteresseerd bent in de politiek willen wij bij de Veense Jongerenraad jou vertegenwoordigen. We zijn bereikbaar via mail en sociale kanalen. Maar schroom zeker ook niet mij persoonlijk te contacteren.

Algemeen lid 

Hoi ik ben Tim en ik zit sinds december 2020 bij de jongerenraad en vanaf januari 2021 ben ik actief als secretaris. Op dit moment studeer ik bestuurskunde aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Tijdens mijn studie is mijn interesse voor maatschappelijke problemen/vraagstukken gegroeid. Via De Jongerenraad hoop ik aan vraagstukken in Veenendaal bij te kunnen dragen die gerelateerd zijn aan jongeren.

Algemeen lid 

Mijn naam is Robin en ik zit sinds eind 2020 in de Jongerenraad. Ik heb lang getwijfeld of het wel iets voor mij was en of ik er wel tijd voor vrij kon maken. Na een periode van twijfel heb ik toch de knoop doorgehakt en ben ik lid geworden. Sindsdien heb ik daar zeker geen spijt van gehad! De Jongerenraad is voor mij de ideale plek om mijn politieke kennis te verbreden en een kijkje te nemen achter de schermen van het gemeentebestuur. Daarnaast raak je op deze manier ontzettend betrokken bij de plaatselijke gemeenschap en kan jouw stem daarin echt een verschil maken!

 

Algemeen Lid 

Ik ben Marije en zit sinds oktober 2020 bij de Jongerenraad. Ik volg het vwo  op het Rembrandt College en ben bij de Jongerenraad gegaan omdat ik een interesse heb in politiek en hier later ook iets mee wil gaan doen in mijn vervolgopleiding. Ik vind vooral gelijkheid, onderwijs en cultuur erg belangrijk.

Algemeen lid 

Hallo, mijn naam is Thomas Klok en ik zit sinds oktober 2021 in De Jongerenraad. Op dit moment zit ik op het Ichthus College in Veenendaal, in VWO-6. Ik ben in De Jongerenraad gegaan, omdat ik erg geïnteresseerd ben in politiek en de beleidskeuzes die daar gemaakt worden. Ook ben ik bij De Jongerenraad deel van een officieel adviesorgaan van het college van B&W en op die manier kan ik ook echt wat bijdragen aan de besluitvorming in de gemeente Veenendaal.