Voorzitter

Hallo, mijn naam is Ingvar van der Linde. Ik zit sinds oktober 2020 in de Jongerenraad en ben sinds januari 2022 de secretaris. Op dit moment zit ik op het Ichthus College, in VWO-5. Ik ben in de Jongerenraad gegaan, omdat ik in de politiek ben geïnteresseerd en om iets voor jongeren in Veenendaal te betekenen. Ik vind het daarom ook erg belangrijk dat alle jongeren in Veenendaal vertegenwoordigd en gehoord worden. Als je nog vragen hebt, kun je mij altijd bereiken.

Vicevoorzitter 

Hoi, ik ben Jestiene. Ik ben geboren in 2003 en woon al mijn hele leven in Veenendaal. Op dit moment studeer ik Social Work op de Christelijke Hogeschool in Ede, waar ik me ga specialiseren in jeugdzorg. Ik zit sinds oktober 2021 in De Jongerenraad. En sinds januari 2022 neem ik de rol van vicevoorzitter op me. Door lid te zijn van De Jongerenraad kan ik meedenken over onderwerpen die belangrijk zijn voor jongeren en soms ook bij andere belangrijke onderwerpen het oogpunt van de jongeren vertegenwoordigen. Daarnaast kan ik een kijkje nemen achter de schermen van de gemeente, wat ik erg interessant vind.

Secretaris

Hallo, mijn naam is Thomas Klok en ik zit sinds oktober 2021 in De Jongerenraad. Op dit moment ben ik te vinden op de Universiteit Utrecht, waar ik de bachelor Bestuurs-en-Organisatiewetenschap volg. Ik ben in De Jongerenraad gegaan, omdat ik erg geïnteresseerd ben in politiek en de beleidskeuzes die daar gemaakt worden. Ook ben ik bij De Jongerenraad deel van een officieel adviesorgaan van het college van B&W en op die manier kan ik ook echt wat bijdragen aan de besluitvorming in de gemeente Veenendaal.

Penningmeester 

Hoi! Ik ben Joris Prins en ik ben vanaf februari 2022 lid. Ik studeer momenteel Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden. Op aanraden van al aangesloten vrienden ben ik ook een keer komen kijken bij de Veense Jongerenraad en daarna heb ik direct besloten om me aan te melden. Van jongs af aan ben ik eigenlijk al geïnteresseerd in de politiek en alles wat daar te maken mee heeft en de Jongerenraad is daar natuurlijk een uitgelezen kans voor. Ik hoop zoveel mogelijk van de Veense jongeren te kunnen vertegenwoordigen!

Algemeen lid 

Hoi, mijn naam is Marith Ooms en ik zit sinds begin 2022 in de Jongerenraad. Ik zit momenteel in het tweede jaar van mijn opleiding onderwijsassistent. Ik wil na mijn opleiding graag nog doorleren. Ik ben in de Jongerenraad gegaan omdat ik erg geïnteresseerd ben in politiek, en de keuzes die worden gemaakt. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat de Jongerenraad echt een afspiegeling is van de Veense jongeren. Ik probeer op deze manier iets te doen voor alle jongeren uit Veenendaal.

Algemeen Lid 

Ik ben Marije en zit sinds oktober 2020 bij de Jongerenraad. Ik volg mop het moment de internationale opleiding Communication aan de HAN in Arnhem. De belangrijkste reden dat ik bij de Jongerenraad ben gegaan is omdat ik een geïnteresseerd ben in wat er gebeurd in mijn stad voor jongeren.  Ik vind vooral gelijkheid, onderwijs en cultuur erg belangrijk.